Natur

Charm

Konst

Relax

Villan och dess omgivningar består av: 6 sovrum med badrum, ett fullt utrustat kök, vardagsrum med öppen spis, stor matsal, privata pooler, bastu, utomhus täckt matplats och en privat parkeringsplats. Gratis Wi-Fi finns i villan. Beroende med 4 extrabäddar (veckobilagan € 700).

Villa Morelli Gualtierotti

 

En fantastisk villa från början av 1900-talet i en för området ovanlig Jugendstil /Art Nouveau, nyligen omsorgsfullt restaurerad. Villan byggdes av Gismondo Morelli Gualtierotti på en höjd med utsikt över Renodalen, en knapp kilometer från hans andra egendom, Villa Le Panche. Villan ligger i en lugn och avskild position och är omgärdad av en park med hundraårig ek- och bokskog. Bakom villan finns en stor privat trädgård med matplats, barbeque och solstolar. Här ligger även poolen med moderna skulpturer i den berömda vita marmorn från Carrara. Läget är perfekt för långa promenader, utflykter med mountain bike och ridturer.
På bottenvåningen finns ett fullt utrustat modernt kök och ett stort, ljust sällskapsrum med öppen spis och fantastiskt dekorerade fönster.

På första våningen finns sex sovrum, alla med privata badrum. Rummen är smakfullt möblerade i en blandning av antik och samtida design och varje rum är tillägnat en Jugendkonstnär.

1/10

För större sällskap finns det dessutom möjlighet att hyra lägenheten, en trevlig liten lägenhet vid poolen som består av ett kök, två sovrum och ett badrum. 

Pistoia är den italienska kulturhuvudstad 2017.

>>> Fotogallerier och mer information (på engelska)

Contact Us for the Best Price!
GMG Holidays in Tuscany

GMG HOLIDAYS S.a.s. ​

di Ferrari Davide Luca

Office: 168, Corso Gramsci

51100 PISTOIA - I​TALY

Ho letto e accetto i termini del servizio e l'informativa sulla privacy

© 2009-Present | GMG Holidays S.a.s. di Ferrari Davide Luca | P.IVA IT01618140477

Follow Us!

  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon